SAKARYA / KARASU - Şehit İsmail Hakkı Yılmaz İlkokulu

Mrt

1-7 Mart deprem haftası etkinlikleri kapsamında bütün eğitm personeli ve öğrencilerimizle birlikte, deprem ve bina tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

Ock

Şehit İmail Hakkı Yılmaz İlkokulu olarak 2023-2024 eğitim öğretm yılı birinci dönem sonu çeşitli aktiviteler sınıf içi ve sınıf dışı faliyetler ve gezi faaliyet leri gibi birçok etkinlikle planlandığı şekilde geçirildi.

Ock

Vatanımız uğrunda can veren aziz şühedamız ve bu menfur olayda hayatını kaybeden şehitlerimizi anmak, aziz şehitlerimize minnettarlığımızı ifade etmek amacıyla okulumzda saygı duruşunda bulunduk

Ock

Okulumuz öğrencilerinde, Verem Hastalığı Konusunda Farkındalığın sağlanması ve Sağlıımızın korunmasında uygun ortamların oluşturulması amacıyla öğrencilerimizie yönelik verem eğitimleri başladı

Ock

Okulumuz öğrencilerinde, enerji tüketiminde  tasarrufun sağlanması ve mevcut enerji kaynaklarının verimli kullanılması amacıyla Enerji verimliliği Haftası kapsamında okulumzda çeşitli faliyetlerle farkoındalık oluşturulmaya çalışıldı.

Ara

Bakanlığımızın öncülüğünde başlatılan dilimizin zenginlikleri projesi tüm hızıyla devam ediyor bu kapsamda okul Panosu hazırlanmıştır.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürkün aramızdan ayrılışının 85 yıl dönümü öğretncilerin çeşitli etkinlikleri ile anıldı

Kas

Şehit İsmail Hakkı Yılmaz İlkokulu 3. Sınıf Öğrencileri Sakarya Trafik Park Eğitim Gezisinde.