T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / KARASU - Şehit İsmail Hakkı Yılmaz İlkokulu

Şehit İsmail Hakkı Yılmaz İlkokulu

Telefon
02647572279
Belgegeçer
02647572279
WEB
https://sihyio.meb.k12.tr
Adres
KUYUMCULLU MAH. MERKEZ/11 SK. ŞEHIT ISMAIL HAKKI YILMAZ ORTAOKULU BLOK NO: 56 KARASU / SAKARYA
Vizyon
Şehit İsmail Hakkı Yılmaz İlköğretim Okulu olarak öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi birinci hedefimizdir. Öğrencilerimiz bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. Tüm paydaşlarımıza bir birey olarak saygı duyar değer veririz. Öğrencilerimizin başarısı için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürürüz.
Misyon
Okulumuzda her velinin öğrencisine eğitim konusunda her türlü desteğin verildiğini bildiği, hem öğrenciler hem de öğretmenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve gelişimine yardımcı olmanın önemine inandığı, herkesin her gün daha iyiye daha güzele ulaşmak için çabaladığı, sevgi, saygı ve hoşgörünün herkesin ortak değeri olduğu, Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, vatanını ve ulusunu seven; öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden bireylerin yetiştirildiği bir kurum haline gelmektir
Başarılar
Öğretmen :7
Öğrenci :91
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :995
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler
09:00 - 14:10
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Okulumuz Sakarya İli Karasu İlçesi ile Kocaali ilçeleri arasında yol üzerinde olup Karasu ilçesine 12 Kocaali ilçesine 6 km uzaklıktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Okulumuz Sakarya İli Karasu İlçesi ile Kocaali ilçeleri arasında yol üzerinde olup Karasu ilçesine 12 Kocaali ilçesine 6 km uzaklıkta olup; deniz kenarına kurulmuş, tarihi ve turistik şirin bir köydür.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Sakarya İline 68, Karasu İlçesine 10 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır